Postbusservice


Elke ochtend uw post ophalen en 's avonds wegbrengen kost tijd. Een gemiddeld ritje van en naar de postvestiging neemt al gauw een half uur in beslag. Tijd die u beslist beter voor andere zaken kunt gebruiken, want tijd is geld.

International Couriers Express doet u het volgende aanbod.

Iedere ochtend haalt een van onze chauffeurs uw post op van het postkantoor en brengt de post vervolgens naar uw vestigingsadres. 's Middags wordt uw post opgehaald en rechstreeks naar het postkantoor gebracht waar men voor verzending zal zorgdragen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een van beide diensten. Ook aangetekende stukken en pakketjes worden voor u meegenomen. De bezorg- en haaltijden worden in overleg afgesproken.


De voordelen op een rijtje:

  • Zekerheid dat uw post iedere dag opgehaald en weggebracht wordt
  • U bespaart veel tijd en hierdoor veel geld
  • I.C.E. is honderden euro's per jaar goedkoper dan TNT Post
Indien u gebruik wilt maken van onze Haal- en Bezorgservice dient er een overeenkomst ondertekend te worden waarin de afspraken staan over o.a. de haal- en bezorgtijden en de hoeveelheid post. Mocht het u toch om wat voor reden dan ook niet bevallen dan is er een opzegtermijn van slechts 1 maand. Uiteraard dienen wij in het bezit te zijn van een postbussleutel en een postmachtiging om de eventueel aangetekende stukken mee te kunnen nemen.